Techniek

In grote lijnen hanteren we bij VDK Graphics twee verschillende technieken: zelfklevende snijfolie en Large Format Prints (LFP). De keuze voor de ene of de andere techniek hangt af van verschillende factoren: kleurgebruik, formaat, gewenste duurzaamheid… We zetten de eigenschappen van beide technieken even op een rijtje.

Snijfolie – Eindeloze mogelijkheden!

Uit zelfklevende snijfolie snijden we letters, logo’s of decoratieve vormen in één of meerdere kleuren en in om het even welke grootte. Qua lettertype zijn de mogelijkheden zo goed als onbegrensd.

De keuze van het soort snijfolie hangt af van de ondergrond, of van de gewenste kwaliteit. Polymeervinyl biedt 7 jaar garantie en bestaat in meer dan 100 kleuren. Monomeervinyl in matte en glanzende uitvoering is geschikt voor kortdurige toepassingen, zoals promoboodschappen op etalages en beurspanelen. Gegoten vinyl vangt vervormingen op en is daarom ideaal voor car-wrapping. Zandstraalfolie blijft jarenlang kleur- en vormvast op uw vitrine… Kortom, voor elke toepassing stelt VDK Graphics u een geschikte oplossing voor.

Zelfklevende letters of vormen kunnen aangebracht worden op voertuigen, etalages, spandoeken en binnen- en buitenpanelen. Kortom, er zijn nauwelijks beperkingen. U kunt de letters zelf aanbrengen, of door ons. Snel en foutloos.

Large Format Prints – Altijd een straf resultaat!

Digitale prints op groot formaat zijn ideaal voor complexere ontwerpen in full colour, en kunnen gedrukt worden op een brede waaier van zelfklevende folies. Uit deze prints kunnen we bovendien meerkleurige stickers snijden in elke mogelijke vorm: letters, logo’s, decoratieve motieven… alles kan!

Een extra laag laminaat – glanzend, mat of vloeibaar – garandeert een goede bescherming tegen steenslag, UV-stralen en barre weersomstandigheden.

U kunt kiezen uit tal van hoogwaardige zelfklevende folies, afhankelijk van de toepassing. Zo gaat polymeerfolie ongeveer 7 jaar mee en is het daarom ideaal voor voertuigreclame en buitenpanelen. Voor vlakke, licht gebogen ondergronden bevelen wij gegoten folie aan. Glanzende monomeerfolie voor korte toepassingen buiten. Transparante polymeerfolie om de ondergrond zichtbaar te laten. High Tackfolie voor ruwe ondergronden buiten. Wrapfolie voor car-wrapping, zandstraalfolie voor ramen, zelfklevende gaatjesfolie (one way vision) voor etalages en de achterruiten van wagens…

U begrijpt het: voor elke toepassing is er een oplossing. Vertel ons over uw ideeën. Wij doen u graag een voorstel dat perfect aansluit bij uw behoeften.